Direct contact? 06 12 64 81 77

 √  Administratie & advies  √  Ruime ervaring   √  Regio Rijnmond
SMITS ADMINISTRATIE

Meer dan alleen plussen en minnen!

Smits Administratie

Home - Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

Het voeren van een onderneming is soms complex en vraagt de nodige kennis en tijd . Smits adviseert u daarom met vele zaken die verband houden met financiële, fiscale en juridische aspecten rondom uw onderneming en privé-situatie.

Aftrekposten

Er bestaan vele soorten aftrekposten en andere regelingen voor ondernemers, waar u wellicht aanspraak op kunt maken. Door onze totaal aanpak kunnen we bekijken of en welke regelingen voor u van toepassingen zijn die kunnen bijdragen aan een vermindering van de te betalen belastingen of sociale premies.

Rechtsvorm

Wij adviseren u omtrent de vraag welke rechtsvorm voor u de beste keuze is. En als u al een rechtsvorm heeft, is het dan zinvol om deze om te zetten. Voor met name eenmanszaken en vennootschappen onder firma kan het vaak interessant zijn om deze om te zetten naar een bv. Zeker nu de kosten en voorwaarden voor het vestigen van een bv fors zijn verminderd. Alle gevolgen, voor-en nadelen worden helder inzichtelijk gemaakt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken.

Auto op zaak of privé ?

Een veel gestelde vraag die wij krijgen hoe beste om kan gaan met de auto, indien deze zowel zakelijk als privé gebruikt wordt. Wij berekenen voor u de gevolgen van beide situaties, rekening houden met o.a. het aantal te rijden kilometers, waardes en een eventueel lease-contract.

Stakingswinst

Wat zijn de financiële gevolgen bij het staken van een onderneming door bijvoorbeeld pensioen overname of beëindiging om andere reden. Smits Administraties berekend voor u alle gevolgen, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Privé lening aan of uit de zaak

Wilt u weten wat de gevolgen zijn om geld uit privé aan uw onderneming te lenen of omgekeerd. Wij berekenen het voor u.

Advies en begeleiding

Voor al uw financiële vragen omtrent uw onderneming kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar met raad en daad.

© Administratiekantoor Smits 2021