Direct contact? 06 12 64 81 77

 √  Administratie & advies  √  Ruime ervaring   √  Regio Rijnmond
SMITS ADMINISTRATIE

Meer dan alleen plussen en minnen!

Smits Administratie

Home - Belasting aangifte

Belasting aangifte

Belasting aangifte

Als onderneming heeft u te maken met diverse soorten belasting aangiftes. Wij verzorgen deze allemaal voor u , zowel de zakelijke als de privé aangiftes. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van fiscaliteit en wetgeving. Zo bent u er zeker van dat u niets teveel betaald en u op tijd de aangiftes kunt indienen.

Loonbelasting

Maandelijks verwerken wij de loonadministratie met bijbehorende aangifte loonbelasting voor u en uw personeel. Wij verstrekken de loonstroken digitaal. Deze kunt u eenvoudig doorsturen aan uw personeel.

Inkomstenbelasting ondernemer

In geval van een eenmanszaak of een vennootschap onder firma bent u verplicht om jaarlijks aangifte inkomstenbelasting te doen. Wij stellen deze aangifte op na afronding en controle van de jaarcijfers. Rekening houdend met aftrekbare kosten die u kunt opvoeren in de privésfeer, zoals hypotheekrente, giften en ziektekosten.

Vennootschapsbelasting

Indien u een BV voert, bent u jaarlijks verplicht om aangifte te doen over de gerealiseerde winst, ofwel de aangifte vennootschapsbelasting. Wij verzorgen deze aangifte voor u, rekening houdend met mogelijke vrijstellingen en overige fiscale regelingen.

Omzetbelasting

De meeste ondernemingen moeten ieder kwartaal de aangifte omzetbelasting (btw) indienen en in sommige gevallen moet dit zelfs per maand gebeuren. Administratiekantoor Smits verzorgt deze belasting aangifte voor u, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken en er geen tijd in hoeft te steken. Door onze werkwijze kunnen wij deze aangifte snel en foutloos voor u opstellen en digitaal indienen bij de belastingdienst.

Uw belasting aangifte op tijd

Wij verzorgen iedere periode de belasting aangifte op tijd, zodat u nooit geconfronteerd wordt met eventuele onnodige boetes die in geval van te laat indienen worden opgelegd door de belastingdienst.  In bijzondere situaties kunnen wij uiteraard uitstel voor u aanvragen en zullen de belasting aangifte alsnog voor u indienen voor het verstrijken van de uitstelperiode.

© Administratiekantoor Smits 2021