Direct contact? 06 12 64 81 77

 √  Administratie & advies  √  Ruime ervaring   √  Regio Rijnmond
SMITS ADMINISTRATIE

Meer dan alleen plussen en minnen!

Smits Administratie

Home - Salaris administratie

Salaris administratie

Salaris administratie

Smits administratie neemt u alle zorgen uit handen met betrekking tot de salaris administratie van uw personeel en adviseert u rondom belangrijke beslissingen met betrekking tot uw medewerkers.

Meer dan alleen uw salaris administratie

Wij verzorgen voor u de gehele salaris administratie, inclusief eventuele pro forma berekeningen, het verwerken en verstrekken van loonstroken en jaaropgaven. Nadat u de gewerkte urenstaten aan ons heeft aangeleverd zetten wij deze om in loonstroken, die u nodig heeft bij het betalen van de salarissen. In geval van cao wijzigingen worden de aanpassingen direct doorgevoerd in uw salaris administratie, zodat deze altijd actueel is. Wij adviseren u bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten en helpen u met juridische, fiscale of financiële gevolgen rondom het aannemen of ontslaan van personeel. Wij staan u bij met raad en daad. U bent dus verzekerd van een ervaren en betrouwbare partner die meer doet dan alleen het verwerken van uw loonstroken.

Aangifte loonbelasting

Bij het verzorgen van de salaris administratie maken wij de maandelijkse loonbelasting aangifte voor u in orde. Zo voorkomt u vertraging en eventuele boetes. De aangifte loonbelasting kunnen wij direct voor u doorgeven aan de belastingdienst. Dit gebeurd digitaal en online, voor een snel en foutloos resultaat.

Overige administratieve verplichtingen

Als werkgever heeft u vaak ook te maken met andere administratieve verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan verplichtingen die u heeft jegens pensioeninstellingen of bedrijfsverenigingen. Wij verzorgen ook deze administratieve verplichtingen, zodat u bezig kunt zijn met datgene wat u eigenlijk moet doen… ondernemen.

© Administratiekantoor Smits 2021